Egy kandalló felépítéséhez a tűztéren kívül számos egyéb kiegészítőre is szükségünk van. Az egyik ilyen kulcsfontosságú tényező nem más, mint a szervizajtó. Ebben az esetben viszont nem muszáj csak a funkcionalitást szem előtt tartanunk! Vásároljunk festhető és burkolható szervizajtót az esztétikum jegyében! Miben más ez a szervizajtó, mint a többi? Mostani blogbejegyzésünkben erre keressük a választ.

Festhető és burkolható szervizajtó: esztétika és funkcionalitás egyben!

Milyen funkciót lát el a szervizajtó a kandallók esetén?

Mind a vízteres, mind a legfűtő kandallók esetében fontos a hozzáférhetőség a tisztításnál, szervizelésnél. Az ellenőrző ajtó lehetőséget biztosít a kandalló füstcsöveinek és egyéb kiegészítőinek hozzáféréséhez. A vízteres modellek esetében pedig a kandallók burkolatán belül elhelyezett gépészeti elemekhez való hozzáférést biztosítja, illetve a hidraulikus elemek, szelepek, elektronika rendszeres ellenőrzését teszi lehetővé, így könnyedén elvégezhető a javasolt karbantartás. Alkalmazható hőtárolós kandallók falazatába is, de akár egy kémény ajtó elé is elhelyezhető, hogy azt ezzel az esztétikusabb ajtóval takarjuk el.

Szervizelés vagy tisztítás esetén elengedhetetlen kellék. Komplett szettként lehet megvásárolni, hiszen a keretet és a szigetelt mágneses ajtót is magában foglalja. Az ajtó jól szigetelt, 3 cm vastagságú szigetelő réteggel van ellátva.

Milyen esztétikai előnyökkel rendelkezik a festhető és burkolható szervizajtó?

A forgalmazott szervízajtók felülete vakolható, festhető, burkolatható és természetesen szigetelt. A szervizajtó biztosítja a könnyű hozzáférhetőséget a kandalló burkolatának belső részéhez. Mindezt úgy teszi, hogy közben nem befolyásolja az esztétikai kialakítást, sőt a szigetelés folytonosságát is biztosítja.

Beépítés során láthatatlan lesz, hiszen vakolható, festhető, burkolható. Így beleolvad a tűzrakóhely burkolatába. Nagy előnye, hogy nincs rajta fogantyú, hiszen mágneses módon záródik. A rögzítése egyszerűen megoldható, a kereten lévő lyukakon keresztül, amelyek megtalálhatók a keret alján, tetején és a zsanérral ellentétes oldalon.

Festhető és burkolható szervizajtó a legesztétikusabb megoldásért!

Bízunk benne, hogy segítségére voltunk, és sikerült bemutatnunk a festhető és burkolható szervizajtók előnyeit. Amennyiben egyéb kandalló kiegészítő, tisztító termékekre kíváncsi, nézzen körül honlapunkon, rendeljen webáruházunkon keresztül. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon feltenni. Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.